fbpx
Dream Cruise Logo

GENTING DREAM

Merasai Percutian Mewah Atas Cruise

APA YANG BEST TENTANG CRUISE?

EKSKLUSIF: Pengalaman yang Awesome!

Layanan staf dan anak kapal memang cukup ramah, sentiasa tersenyum dan sedia membantu. Dengan adanya mereka ni, semestinya pengalaman pelayaran akan jadi lebih sukar dilupakan.

JIMAT: Banyak destinasi dalam satu harga!

Dulu, saya sendiri anggap percutian atas cruise ni ialah percutian ‘orang kaya-kaya’ je. Mungkin betul lah, tapi itu dulu. Sekarang tak lagi! Dengan naik cruise, kita dapat pergi banyak destinasi yang menarik dalam satu harga.

SENANG: Ke destinasi lain tanpa tukar hotel

Banyak destinasi yang dapat kita terokai tanpa perlu tukar hotel. Tak perlu nak pindah-pindah barang. Hanya satu kali packing & unpacking.

SELESA: Tidur dalam cabin yang Mewah!

Terdapat banyak jenis kabin yang ditawarkan. Harga setiap kabin adalah berbeza. Jika kabin bertingkap, kita dapat menikmati pemandangan yang sangat cantik!

TIDAK MEMBOSANKAN: Pelbagai Aktiviti Menarik!

Jika anda fikir percutian cruise setakat makan, tidur, sampai destinasi je, anda silap. Sebab kat sini memang banyak aktiviti yang disediakan. Ada aktiviti yang berbayar dan ada yang PERCUMA. Antara rajin atau tak je nak explore satu cruise.

CANTIK: Pemandangan sunset & sunrise!

Boleh menikmati pemandangan sunset & sunrise diatas deck cruise. Memang cantik bagi peminat panaroma alam semula jadi. Memang lain perasaannya bila di atas cruise.

KENYANG: Makanan 5 kali sehari

Takkan timbul isu lapar, sebab pakejnya termasuk makan (lima kali sehari). Chef yang sedia kan makanan diatas cruise bukan calang-calang orang. Ketua Chef pula dari Malaysia. Cruise pertama yang dapat pengiktirafan HALAL dari JAKIM.

ROMANTIK: Ber “Honeymoon” diatas cruise!

Jadikan percutian cruise ini sebagai percutian Honeymoon. Pastinya ia akan menjadi satu percutian yang di idamkan setiap pasangan. Kenangan paling terindah Honeymoon diatas cruise!

Cabin Selesa

Nikmatilah perjalanan dalam keselesaan dan kemudahan mandian berjenama, lebih daripada 70% kabin yang mempunyai balkoni.

Pelbagai Aktiviti

Mengalami keseronokan yang tidak dapat dilupakan di 6-slide Water Park, Rock Climbing Wall dan Ropes Course

Ruand Deck Yang Luas

Genting Dream mempunyai 18 dek.

Makanan Halal

Cruise pertama yang dapat pengiktirafan HALAL dari JAKIM.

BUTIRAN PAKEJ PERCUTIAN CRUISE

Tarikh Pelayaran

Itinerary
Departure Dates
5-Night
Singapore - Cruising Day - Nha Trang - Ho Chi Minh (Phu My) - Cruising Day - Singapore
Low Season
- 14 Apr 2019
- 30 Jun 2019
- 29 Sep 2019
5-Night
Singapore - Penang - Phuket (Deep Sea) - Langkawi - Port Klang - Singapore
Low Season
- 22 Sept 2019
- 20 Oct 2019
5-Night
Singapore - Pulau Redang - Sihanoukville - Bangkok (Laem Chabang) - Cruising Day - Singapore
Low Season
- 28 Apr 2019
- 8 Sept 2019
- 13 Oct 2019
5-Night
Singapore - Cruising Day - Surabaya - North Bali (Celukan Bawang) - Cruising Day - Singapore
Low Season
- 12 May 2019
- 28 Jul 2019
- 25 Aug 2019
5-Night
Singapore - Cruising Day - Kota Kinabalu - Brunei (Muara) - Cruising Day - Singapore
Low Season
- 14 Jul 2019
4-Night
Singapore - Cruising Day - Ko Samui - Pulau Redang - Singapore
Mid Season
- 20 May 2019
Low Season
- 12 Aug 2019
3-Night
Singapore - Phuket - Phuket - Singapore
Mid Season
- 3 Nov 2019
3-Night
Singapore - Penang - Langkawi - Singapore
Low Season
- 7 Apr 2019
- 5 May 2019
- 23 Jun 2019
- 7 Jul 2019
- 4 Aug 2019
- 1 Sep 2019
- 6 Oct 2019
3-Night
Singapore - Penang - Phuket - Singapore
Mid Season
- 21 Apr 2019
- 26 May 2019
- 25 Oct 2019
Low Season
- 21 Jul 2019
- 18 Aug 2019
- 15 Sep 2019
2-Night
Singapore - Port Klang - Singapore
Mid Season
- 6 Nov 2019
Low Season
- 3 Apr 2019
2-Night
Singapore - Melaka - Singapore
Mid Season
- 29 May 2019
- 19 Jun 2019
- 30 Oct 2019
Low Season
- 10 Apr 2019
- 24 Apr 2019
- 8 May 2019
- 26 Jun 2019
- 10 Jul 2019
- 24 Jul 2019
- 7 Aug 2019
- 21 Aug 2019
- 4 Sep 2019
- 18 Sep 2019
- 9 Oct 2019
- 28 Oct 2019
Close Menu
×

Cart